Easter Rocket – Mohawk

Inte så mycket att säga om etiketten egentligen. Den är inte ful, men inte så snygg heller. Men det finns nog en god tanke bakom den. Eller fina intentioner i alla fall. Ska det vara ett ägg kanske?

Spännande smak. Rätt besk till en början, och sen rullar liksom eftersmaken i olika dyningar och ändrar karaktär fram och tillbaks. Det gör även att det blir aningen svårt att säga så mycket om smaken. Den är absolut god och rekommenderas, ni får testa helt enkelt. Den kommer nog upplevas på olika sätt av alla som dricker den. Det är inte så att himlen öppnar sig och en änglakör ridandes på enhörningar börjar sjunga i stämmor, utan mer en brokig skara körentusiaster på tandemcyklar som sjunger att våren är här. Nu är i och för sig påsken över, och ni kommer väl inte att få tag på den, men bara så ni vet.

Den här passar bra för Stockholmsfiraren, de där som inte åker iväg utan stannar kvar i huvudstaden. En påskbuffé i Estocolmo. Sushipåsk liksom. För den som tycker att det är lite unikt och en smula speciellt att inte hälsa på släkten i Skövde, utan sitter kvar i sin lägenhet på Lilla Essingen och lyssnar på trevliga bitar av Anna Maria Espinoza.

image

bidra här...