Pale Ale – Electric Nurse

Såklart en apa på denna APA. Är fortfarande inte helt tillfreds med ritprogrammet som etiketterna är gjorda i, och det där typsnittet (som egentligen är rätt snyggt) som blev lite väl uttjatat 2011.

Det är helt klart en god rackare det här. Mild och trevlig, men smaken försvinner rätt snabbt. Möjligt att den är lite för klen. Eftersmaken påminner lite om knäckebröd med en touch av schampo. Men knäckebröd är ju gott, det kan vi alla enas om, och schampo är ju trevligt. Vi tänker att det här är en riktigt bra nybörjarAPA. Det där lilla extra saknas, men det är helt klart på gång.

Om påskölen från Electric Nurse passade den nyblivna studenten, så är den här mer för den som ska lämna in C-uppsatsen. Den kräver lite mer helt enkelt. Antagligen en hårt pluggande person, JMG med största sannolikhet, fått sin första lägenhet i Majorna och pular på rubriken till sin uppsats som berör någon form av kvantitativ analys av insändare i GP. Givetvis ur ett [insert: valfritt teoretiskt perspektiv]. Allt detta ackompanjeras av Timo. Såklart.

 

image

bidra här...